lördag 27 november 2010

Vinst!

Med ny stad, nytt hus, varsitt nytt jobb åt maken och mig samt inskolning på dagis för lillstrumpa samtidigt så blir det inte mycket tid eller ork över för pyssel eller bloggande. Ingen tid alls faktiskt. Eller ork. Men jag går och samlar inspiration (och tyger) i väntan på att allt ska lägga sig!

Häromdagen damp det t ex ner ett paket i brevlådan. "Vad har du nu köpt?" undrade maken (och lät lite trött) och jag kunde för mitt liv inte komma på vad det var jag hade beställt. Men det visade sig vara en vinst från Helena som har bloggen Hillefant! En hel hög med retrotyger i de passande färgerna blått och grönt. Tack snälla!! Tänk att jag hade sådan tur! Och spana in hennes snygga visitkort också!

För ett tag sen var det ju syfestival i Älvsjö. Jag passade även då på att bunkra lite. Det gick ju helt enkelt inte att låta bli när man kunde känna och klämma på tygerna! :)

Några pärlor blev det också. Och garner. Men de senare har inte fastnat på bild. Än.

Det blivande hobbyrummet är ett sorgligt kapitel så här långt så det lär nog dröja innan jag har ett eget syhörn. Men kanske får symaskinen gästspela på köksbordet någon dag! Bara tiden och orken infinner sig. Och den här dunderförkylningen går över. :)

8 kommentarer:

HönaPöna sa...

Härliga tyger, jättefina! Undra vad det ska bli för fint med dem... :-)
Men ta det nu lugnt, kom iordning och försök att bara känna lite julefrid!

TRI o MAR sa...

Grattis till din vinst! Fina tyger från syfestivalen också!

Pyssellycka sa...

Vad fina tyger, vilken vinst! Hoppas att du snart känner energin att börja sy och blogga igen... Saknar dina blogginlägg!

Kiiromi sa...

Härlig vinst du fått, grattis. och fjag förstår att du köpte de andra också :)

Hojta till om du vill köpa fler retrotyger som de i vinsten, jag har massor.

/Mia :)

Maria sa...

Fina tyger! Förstår att de kan locka dig att ta fram symaskinen! Låter spännande med ny stad, nytt hus och nytt jobb.

rino sa...

Kul med tygerna, jag har sytt klänningar i det översta och understa under hösten och det med klöver hade vi när jag var liten fast i röd/rosa:-)
Nä livet tillåter inte alltid kreativitet... Hoppas det lugnar sig snart

Helena sa...

Vad kul att höra och se att tygerna kommit fram! Och som grädde på moset så blev du nöjd med urvalet oxå:) Ska bli kul att se om de kommer till användning så småningom... Förstår att livet är lite upp å ner just nu med flytt å allt vad det drar med sig...är ju själv i en sån där mitt uppe i allt period just nu å har ingen tid, ork eller lust att sy. Det vänder nog för oss båda...snart:)

Made by Ina sa...

Vilken härligt vinst ;)
Grattis!
/Marina