torsdag 15 september 2011

Opp å ner, ner å opp...


Det tog inte många dagar efter min långa semesterledighet förrän jobbet liksom ramlade över mig och upptog alla min tid och ork! Faktiskt ännu mer än vanligt. Tur att jag hann sy en beställning klar innan dess! Sonens förskolepedagog hade spanat in de "små gröna" kläderna och ville ha en tröja till sin egen son med vilda djur. Och nej, det är inte jag som varit för trött när jag klippt till delarna. Det finns en tanke med att djuren är upp och ner - nämligen att den lilla killen ska kunna se djuren på rätt håll när han tittar ner på magen! Gulligt och så smart, tycker jag! Jag hoppas att "fröken" och hennes son är nöjda. Mindre nöjda är vår familj eftersom hon (pedagogen alltså) flyttat under sommaren och inte längre jobbar på vårt dagis. :(

4 kommentarer:

hönapöna sa...

vilken rolig idé...!

Åsa Tidqvist sa...

det var en väldigt rolig grej, att barnet ska kunna se vad han/hon HAR på sin tröja egentligen! fin är det också!

Jennie sa...

Jag måste kanske förtydliga och säga att det inte var jag själv som kom på idén med att vända tyget åt andra hållet - det var den pedagogiska mamman! :)

Fiff sa...

Vad sött att vändan på figurerna så den lille kan titta ordentligt på dem! Men det hade varit fint även om det inte fanns en tanke bakom också :-)