måndag 25 oktober 2010

Award


Jag har fått en award från Saltaste bönan som jag blev superglad för! Tack snälla! Hon hade bl a fastnat för min boll. Med awarden följer att man ska berätta om tre saker som ligger en varmt om hjärtat, visa sitt favoritfoto samt skicka awarden vidare till 5 andra bloggare.

Så, saker som ligger mig varmt om hjärtat (förutom pyssel och familjen då):
1. Fika! Gott, mysigt, ett enkelt och trevligt sätt (och en anledning till) att träffa folk på, en skön paus i det man håller på med och alltid uppiggande med kaffe.....
2. Naturen! Så skönt och avslappnande att vara i skogen eller fjällen! Variationerna är oändliga utifrån plats och årstid, sysselsättningarna många: svamp- och bärplock, promenader, fikapaus (se punkt 1) - gärna med en liten eld att mysa vid (jag har en pyromanådra), lek, meditation. Naturen är också en fin inspirationskälla genom färger och former och jag tar ibland kameran med mig ut.
3. Loppis/antikt/second hand/vintage... kärt barn har många namn. Så mycket roligare och snyggare med äldre saker, oftast bättre kvalitet än vad som tillverkas idag, och framför allt älskar jag jakten på nästa fynd! Man vet aldrig när eller var det dyker upp!

Och så favoritbilden, och det får ju tas med en nypa salt eftersom det är omöjligt att bara välja ut en! Men här kommer en av favoriterna just nu i alla fall:

Bilden är tagen för bara några dagar sen och visar lyckan just nu. Som vi har längtat efter en egen trädgård där lillen kan knata omkring!

Och nu skickar jag awarden vidare till följande bloggare som inspirerat mig lite extra på sistone:

Det finns förstås sisådär en 1000 bloggar till som inspirerar mig, tack till er allihop! Och tack till er som lämnar fina kommentarer på min blogg, jag blir så sjukt glad och uppmuntrad!

9 kommentarer:

TRI o MAR sa...

Grattis till din award!
Bilden är helt underbar!! Finns det något bättre än lyckliga barn?!

Thea sa...

Stort tack för awarden! Vad glad jag blir!

Grattis till din egen award och vilken mysig höstbild!

Anonym sa...

Tusen tack för awarden. Ska se om jag hinner klura ut något att skriva till helgen. Återigen tack! /Petra

Benglan sa...

Hej,

Grattis till din award och stort tack för min! :) Den kommer att förgylla min dag :)

od Andulky sa...

Grattis, den är du värd!!
Härlig bild!
/Anna

Pyssellycka sa...

Stort grattis!
Och vilken underbar bild!

retrostuff sa...

Tack för nomineringen, tänk så mycket roligt det kommer med det här pysslandet och syandet :)! Jättehärlig bild på din lilla kille.

Maria sa...

Sådana saker osm jag också tycker om, men jag skulle också lägga till god mat.

Gerda sa...

Åh vad roligt! TACK =D