torsdag 26 maj 2011

Jåsa tröja

Det har sytts igen! Testade ett annat tröjmönster från Ottobre som liksom den förra tröjan satt ganska bra på lillkillen utan några justeringar. Antingen är mönstren inte fullt så korta och breda som Ottobres mönster vanligtvis är. Eller så har lillen lagt på sig.


Det rosa tyget köpte jag för ett par år sen (från stoff och stil, om jag inte minns fel) med tanken att sy ett plagg åt mig själv när jag var höggravid. Jag har med andra ord mycket tyg kvar! :)


Symaskinen spinner som en katt!


Lillen är dock inte riktigt lika nöjd som förra gången. "Nej, inte den jåsa!" Men det handlar nog mer om dagsformen än något annat...

6 kommentarer:

Helena sa...

Haha...så sött:) Tycker den "jåsa tröjan" är superfin!!! Å om du nu har så mycket tyg över så tycker jag att du även ska sy något till dig själv av det...gravid eller ej;)

Fröken Fräken sa...

Snygg ju! Fint med turkosa detaljer till!

hönapöna sa...

vilket snyggt tyg, får hoppas att tröjan blir en favorit framöver :-)

retrostuff sa...

Så söt, fast lite cool också med det blåaktiga till. Jåsa (underbart ord) vem lär dem egentligen att det ska vara en tjejfärg?

Jennie sa...

Retrostuff: jag tror och hoppas inte att han förknippar det med en tjejfärg än, han är så liten. Men snart kommer det... T o m personalen på dagis kategoriserar ju färger och kläder som kill- eller tjejplagg. Jag blir SÅ TRÖTT. :(

Jennie sa...

...Och Helena: bra idé! :) Något till mig själv vore ju inte fel!