onsdag 26 september 2012

Shop 'til you drop...


De senaste månaderna har präglats av extremt gravidillamående och ryggont för min del, och inte bara jobb och familj har fått lida utan jag kan lugnt säga att det inte pysslats mycket heller. Jag blir liksom sjösjuk av att koncentrera mig på en stickning och ryggen har inte tillåtit att jag sitter (vid symaskin eller annanstans) alls.

Nu börjar dock livet återvända till min kropp och jag tror att det finns hopp om en lite bättre andra halva av graviditeten... Det första jag gjorde när jag orkade stå upp var förstås att bege mig till Erikshjälpen på jakt efter lite fynd. Där rev jag åt mig några fantastiska retrotyger (det fanns verkligen en mening med att jag åkte dit just den dagen, jag brukar aldrig fynda så bra där) innan jag - bokstavligen - höll på att svimma av utmattning och fick bege mig hemåt till sängen igen.

Jag tycker dock fortfarande att det var värt ansträngningen och den här gången funderar jag nästan på att inte sätta saxen i tygerna... Det är ju två påslakan i fantastiskt skick. Det vore ju kul att bädda med lite färg och njuta av de fina mönstren. Och två örngott (nedan) kan ju också användas till just det de är.


Eller så slaktar jag dem allihop! Är det någon som har någon bra idé om vad jag skulle göra av dem kan ju tipsa med en kommentar. Jag har nog inte riktigt kommit igång i pysselhjärnan

11 kommentarer:

od Andulky sa...

Så fina tyger!
Grattis till din graviditet! Det är ju (trots illamående osv) en underbar tid! Iaf efteråt när man är nostalgisk och tänker på att få gosa med och bära en liten nyfödd i en bärsjal..
Lycka till!!
/Anna

Emma sa...

Stackars dig! Superfina fynd, sy lakan till bebisen? barnkläder, åh det finns så mkt:)

hönapöna sa...

wow... vilka fina thger! Kankse lakan till vagnen...! Kram

Dr Grane sa...

Hej! Åh så roligt att höra! Inte då att du mått dåligt, vet ju hur det var förra gången, utan på miraklet och glädjen som väntar (och är). Hela familjen grattar!

Jag tänkte också på bebis-sängkläder. Kan väl inte bli bättre att bädda ner underverket i något fint som tvättats mycket (mindre gifter). Ska bli spännande att få följa vad det blir, och hur det går.

Stor kram från oss i norr!

Emilia sa...

Snygga! Svårt det där med att välja att behålla dem som de är eller göra massa...bebiskläder kanske? ;)

Jennie sa...

Tack för gratulationerna! Visst är det underbart med bebisar och barn och jag vet att jag är fantastiskt lyckligt lottad som kan få barn. Men vägen dit ger jag inget för... Men snart får jag förhoppningsvis snusa i nacken på en liten en och då är allt glömt och förlåtet! :)

Vi har så otroligt mycket (retro)sängkläder till både vagn och spjälsäng redan så jag tror att det får bli något annat av tygerna. Det är lockande med inredning till barnrummet, dvs kuddar, vimplar, mm.

Petra / Popetotrora sa...

Oj!! De tvp påslakanen är ju hur fina som helst! Vilket kap!!

annas alster sa...

Grattis till graviditeten! Hoppas du ska må bättre i fortsättningen!

finnkids sa...

Grattis till graviditeten! :-). Oj så fina lakan och så klara de ser ut i färgerna! Behåll dem som de är som lakan och örngott röstar jag för! :-). Hoppas du får må bättre i fortsättningen.

Jennie sa...

Tack för gratulationer och omtanke! :)

Åsa Tidqvist sa...

oj, så fina tyger! Och oj, stackars dig! Fy för att inte må bra - tur man får en fin bebis efter allt man gått igenom ;)
önskar dig en trevlig helg!