torsdag 11 oktober 2012

Fjäskbyxor


Det börjar bli kallt och lillkillen behöver lite varmare byxor under galonisarna på dagis. Råkade slinka in på Stoff och stil i Kungens Kurva häromdagen och blev helt otippat kär i detta senapsgula velourtyg. Köpte även ett tygmärke som jag tror kommer att uppskattas. Sonens dom över byxorna i morse var dock hård: "jag vill inte ha dem", men då hade han inte sett dem än. De var nämligen inte ens sydda. Jag berättade bara att jag skulle sy byxor åt honom idag. Tror nog att han kommer att gilla dem när han ser monsterapplikationen. Hoppas förresten att den hamnade på en bra höjd... inte på knäet och inte i ljumsken. Vi får väl se när (om) han provar dem.

9 kommentarer:

Emma sa...

Supersöta! tror nog att monstret kommer göra susen:)

hönapöna sa...

snygga... ibland får man fjäska rejält, hoppas att det går hem!

od Andulky sa...

Jättefina!

Miiaoo sa...

Nice! Så snygga!!

Ingrid sa...

Snygga!! Och jag tror du har gjort precis rätt detalj för att locka till godkännande även från den lille mannen. Jag har heeeelt missat att du är gravid och vill därför säga GRATTIS! Så himla härligt med en liten bäbis :)

Jennie sa...

Tack Ingrid! Har inte gjort något stort announcement om graviditeten... :)

Kan också meddela att sonen vägrade titta på byxorna tills hans faster tog dem på honom. Då blev han så förtjust att han sovit med dem på inatt. Och han hittar på långa sagor om monstret. Fjäsket gick hem. Nöjd son, nöjd mamma.

Pyssellycka sa...

Ha ha, man får ta till lite skuga knep! Byxorna blev i alla fall jättefina.

Åsa Tidqvist sa...

finfina! Hur mottog han dem nu då?!

Jennie sa...

Tack! Åh, han älskar dem! Väljer alltid dem först om de är rena... Hehe.