tisdag 1 oktober 2013

Poppis tyg

Häromdagen fyllde min kompis lilla dotter 1 år. "Hennes" (eller är det mammans?) favoritfärg är grönt, så de sista bitarna jag hade av detta fina tyg kom väl till pass. Storebror blev grön av avund (moahahaha, nej jag är inte från Göteborg...) när han såg tyget. Han har helt glömt bort att  han haft en egen tröja i detta och bönade och bad om en tröja till sig. Tyget som var kvar räckte absolut inte till det men ett par kalsonger har jag lovat honom. :) Jag tror inte att detta tyg finns kvar i produktion och jag skulle hur som helst inte beställt mer då jag redan sytt mycket i det och själv börjar tröttna på det.

Modellen på tunikan tycker jag själv är praktisk. Den har lång användningstid då den kan vara både en klänning och en tröja. De långa muddarna gör att ärmlängden går att reglera ganska bra också.

Hm... vid en närmare titt på bilden ser man en liten dreggelfläck mitt fram på tunikan, efter att jag provat den på min egen lillskrutt för att få en uppfattning om storleken. Inget jag noterade vid fotograferingen och nu är den redan ivägskickad så några nya bilder kan jag inte ta. Men alltså... tunika med dreggel. (Hoppas det inte syntes när paketet öppnades!)

3 kommentarer:

HönaPöna sa...

söt... säkert även med dreggelfläckar på! :-)

Emma sa...

Underbart fin! Önskade jag hade en dotter så jag också kunnat sy en tunika:)

Fiff sa...

Finfin! Ja, det är bra med klänningar, för de kan man använda länge som tunikor. Bra tänkt med mudden också!