söndag 25 juli 2010

Uppdatering

Nyss hemkommen från familjesemester 1.0. Under de senaste drygt 3 veckorna har vi:
- kört 380 mil med bilen
- sett det mesta av Sverige (med undantag av västkusten och fjällen)
- firat lillens 1-årsdag
- träffat de flesta släktingarna och många vänner
- gått på 2 bröllop
- varit på 2 anställningsintervjuer
- badat mer än på många år
- och mycket mer!

Följaktligen är vi ganska slut nu, och toppar det hela med lite magsjuka idag. Är dock glad över att vara hemma igen och är framför allt grymt pysselsugen!


Det enda jag orkat göra idag är avtryck av lillstrumpas fötter. Har grämt mig en tid över att vi inte gjorde mer sånt när han var pytteliten. Men när jag ser på dagens alster så inser jag att han och vi ändå kommer att tycka att fötterna var pyttesmå och gulliga även när han var 1 år, jämfört med vuxna fötter.

Jag använde stämpeldyna på fötterna och stämplar från Panduro Hobby till texten. Tryckte på canvas och det hela var gjort på 5 minuter. Nu ska jag bara hitta en bra ram till tavlan.

Återkommer med mer pyssel och kanske några semesterbilder!

5 kommentarer:

Lottaspace sa...

Vad mycket program ni haft! Men så är det ju ofta på semestern..

Söt tavla!

Miiaoo sa...

oj oj vad ni har hunnit med!

Min lilla dotter är 15 månader och jag har fortfarande inte lyckats få tummen ur och göra nåt avtryck av hennes fötter eller händer.. Usch och fy på mig!! Ska nog göra, ert är jättefint!!

Pyssellycka sa...

Ja, vilken resa!
Hoppas att ni kryar på er snart!

Helena sa...

Vilka söta små fötter!!! Jag lyckades göra ett handavtryck av lilla A:s hand när hon var 4 månader och sen köpte jag gips för att jag skulle kunna göra ett fotavtryck...men det ligger fortfarande ouppackat i nån låda här...

Evasleva sa...

Vad fint! Vi grämer oss också över att vi inte gjort det än om vår lilla tjej blev 11 månader idag. Men det är som du säger och bättre att göra det nu än inte alls.

vad mycket fint du gjort!