torsdag 2 december 2010

Vintervärme


Det dyker upp mycket roligt ur flyttkartongerna (och annat är spårlöst borta...). Den här sjalen stickade jag för länge sen men blockade aldrig den. Nu har jag format den lite genom att lägga den mellan fuktiga handdukar. Egentligen ska man ju blöta den helt och sedan spänna upp med nålar. Men den är så stor så jag vet inte var jag skulle kunna spänna upp den....

Jag gillar mönstret och färgskiftningarna i garnet men minns varken vad det är för mönster eller garn. Tyvärr är ullgarnet lite stickigt dock.

Kom också på nu hur kul det är att sticka sjalar - det är ju inte så noga med passformen! Kombinationen av garn, stickor och mönster är oändlig. Måste börja sticka sjalar igen! :)

6 kommentarer:

Pyssellycka sa...

Den är underbart fin, precis som alla dina sjalar. Roligt att hitta sådana gobitar när man packar upp! Har du virkat på kanten?

Jennie sa...

Tack söta du! :) Kanten är också stickad.

makrill sa...

Den är verkligen superfin!! Håller med om färg och tycker att mönstret är väldigt snyggt på en sjal. Av min mamma har jag fått några sjalar som hon stickar, älskar verkligen att ha dem på mig och önskar att jag vore lika flink som er :)

HönaPöna sa...

Vad härligt med en stor sjal nu i vinterkylan! Den är superfin...

Pyssellycka sa...

Men den jag har, den bruna som du har stickat, är ju precis likadan. Jag ser ju nu att det är en stickad kant... Plockade fram den igår och mös lite grann o tänkte på dig :-).

Jennie sa...

Pyssellycka >> Är det samma? Det hade jag glömt! Kul att du använder den. :)