söndag 20 februari 2011

Mäss-feber (eller gröt är gott)

I helgen har det varit symässa i Älvsjö. Och olyckligt nog sammanföll detta med att det var... ja hehe... slut på kontot. Min plan var att gå dit och "titta". Efter övertalning från maken (ja, faktiskt) lånades det några hundra från matkontot. Så småningom visade det sig att det även var antikmässa i Älvsjö denna helg. Och det hela slutade med (ja, ni vet redan hur det kommer att gå!)... att jag köpte en kombi-biljett och sprang mellan mässorna och handlade på båda! :) En mycket lyckad dag men till veckan blir det gröt.


Mönstrade jerseytyger från JNY design. Randiga och enfärgade interlocktyger från E-slöjd. En guidebok till Stockholms antik- och loppisaffärer, plasttallrikar med motiv av Stig Lindberg för att komplettera sonens servis (nu saknar vi bara en mugg, någon som har en att sälja?), vadmal att brodera på, två tygmärken, en ring att spänna upp broderi på och lite broderi-garner. Inte illa jobbat när man har slut på kontot! ;)

Det värsta av allt är att samtliga tyger och garner och pärlor jag köpte på förra symässan fortfarande ligger ouppackade!

8 kommentarer:

Pyssellycka sa...

Mums vad mycket fint du hittade! Det är klass på lillkillens leksaksservis, det ser jag det! Och jag är så avis. Här sitter man i det kalla norr och bara ser hur bloggarna fylls av fina tyger från Syfestivalen. Men du får se till att du syr upp lite nu så att du med gott samvete kan fylla på igen till hösten! För då jäklar skall vi shoppa loss!

popetotrora sa...

Ja, förstår att det var svårt att låta bli att handla. Fina saker du fick med dig hem!

HönaPöna sa...

hahaha... så den kan gå! :-) Men mycket fint hittade du, kan ju vara värt gröt i några dagar... Längtar till symässan i jkpg så att jag också kan få shoppa lite!

Sandra -Vildkatten sa...

Tur det är barnbidrag i morgon ;) Kul att du hittade så många olika saker, då borde du ju kunna använda en del av sakerna i år för något projekt ;) Bara lite avis för det inte finns någon lika fin symässa här :(

Miiaoo sa...

Å så fina saker du hittade för lite matpengar. ;o)
Gillar servisen! Lovely!
Visst är det skumt det där med att köpbehovet är så mkt större än vad man hinner göra av med.. Jag har många meter kvar orörda sen förra mässan men hade jag åkt dit så hade jag lätt köpt lika mkt till...

makrill sa...

förnuftig man du har! tänk inte på ouppackade mässpaket kära du, utan njut av dina fynd :)

tallrikarna är ju bara hur fina som helst!

Kiiromi sa...

Haha, känner igen mig. Men det var fina saker du hittade.

/Mia

magdalena sa...

Värt varenda krona - det är jag säker på! Jag kanske kan fixa lite tillbehör till gröten - eller mer tyg och prylar??