fredag 16 april 2010

Jeans

Idag har jag gjort bort två UFOn. Det ena hamnade i papperskorgen och jag vill aldrig mer tänka på det. Det andra blev de här jeansen till lillpysen.

Jag utgick från ett mönster i en gammal Allt om handarbete men ändrade lite här och där efterhand som jag sydde. Trodde aldrig att det skulle gå att få ihop det till något användbart till slut efter alla ändringar. Men till min stora lycka blev resultatet inte så dumt. Fickan hamnade lite för långt ner och midjan är kanske lite väl hög men när de sitter på ser de ganska coola ut.

Det tunna mjuka jeanstyget är från Ohlssons och den orangea mudden från Stoff och stil.
Bilderna blev dåliga men det värsta är att jag även lyckades förstöra makens kamera medan jag höll på!! Så nu lär det nog inte bli några blogginlägg med bilder på ett tag! :(

5 kommentarer:

makrill sa...

Jag tycker att de blev snygga! Stickningen på fickan sätter pricken över i!

KroKKoFin sa...

Hejsvej. Kollade precis vem som gissat mest rätt när det gäller födelsedatum i min giveaway. Och det var du. Du gissade på 14 april kl 11.40 och Ebba tittade ut den 14 april kl. 9.25. Så du är den som erhåller 10 extralotter i dragningen. Nu ska jag bara hitta tid till att dra fram en vinnare också :-)

Jennie sa...

KroKKoFin >> Härligt! Jag kände väl det på mig! ;)

od Andulky sa...

Superfina jeans, trist med kameran..

h/saltaste bönan sa...

Snygga!! Gillar verkligen den nedhasade fickan. Ser coolt ut. Såg din kommentar hos mig - mönstret funkar utan ändringar. Om du har tidningen ser de ganska mycket ut som på bilden där. De är smala i modellen - mer tajts än muddbyxor.