tisdag 7 september 2010

Tuff tuff... mot hösten!
Och så har även jag insett att det går mot höst, även om det faktiskt varit 20 grader och strålande sol här i Luleå idag! Mössa och en enkel halsduk (en overlockad trekant - kan det bli enklare?) i Jofotex tågtyg.


När jag tog fram den sista oanvända biten insåg jag hur otroligt dålig kvalitet det är på tyget - titta vilken skillnad det är mot det som är tvättat några gånger! Egentligen borde man väl reklamera.

11 kommentarer:

Liza sa...

jisses! Ja, jag tycker du borde reklamera. Jag måste säga att jag handlar mindre och mindre av jofotex då jag inte är riktigt nöjd med kvaliteten, iaf inte om man jämför med ex jny. Jag köpte dock av dom gul/gröna tågen och dom har hållt bra. Har även fått hem en bit av dom limegröna, ska se hur dom håller måttet.

Pyssellycka sa...

Ja fy, det är så att de borde skämmas >:-(. Maila bilden och hör med dem om de har några kommentarer?

Jennie sa...

Mejlet är skickat! Skulle förstås gjort det först för att höra deras reaktion istället för att sitta här och gnälla offentligt. Återkommer om deras reaktion!

Nilla sa...

Har upplevt samma som du med det bruna och blå tågtyget. Supertrist. Har inte kommit mig för att klaga dock... intressant ätt se vad dom svarar. Här blir det sytt sånt som inte tvättas så ofta av de tygerna. Typ mössor.

Pyssellycka sa...

Fortsättning följer alltså! Jag är också sugen på att skicka tillbaka. har massor som bara ligger.

JuMel sa...

Hej! Jag har klagat på just det här tyget hos Jofotex men hade inte mycket för det klagomålet tyvärr. Det enda det resulterade i var 1/2m limegrönt elefanttyg så jag skulle få prova tvätta det och se hur det blev efter tvätt. Har dock inte provat tvätta det mer än en gång så jag vet inte om det är bättre. Synd att deras tyger inte verkar hålla i tvätten för de säljer ju så mycket fint. Kanske borde fler klaga, jag vet att många blivit beskvikna på just det här tyget?! Håll oss uppdaterade med hur det går med reklamationen, det ska bli spännande att se vart det slutar.

Jennie sa...

Tja... senaste nytt från Jofotex är att de meddelar att de själva provtvättat tyget flera gånger men inte sett att det noppat sig lika mycket som mitt. Det kan väl ändå inte bara vara jag som har hört av mig och klagat när så många verkar vara missnöjda?!

TRI o MAR sa...

Tråkigt med tyget och med deras svar! Jag har det gula som jag gjort linne och t-shirt i och det är inte lika illa som bilden du visar. Har dock hört att det ska vara ganska dålig kvalite på framförallt elefanterna, har därför dragit mig för att beställa trots at tjag tycker de är så fina. Någon som har erfarenhet av elefanterna i svart och lime?

Jennie sa...

Jofotex hörde av sig igen och sa att de ersätter mig med ett annat tyg för samma värde - och då valde jag elefanterna!! Det kanske blir lika illa då?? Tusan också... Det är bara så trist när man lägger ner tid på att sy något som sen inte känns kul att använda för att tyget är dåligt.

Men jag rekommenderar er andra att också ta kontakt med Jofotex och reklammera era tyger! Ett nytt tyg är ju i alla fall bättre än ingenting. Och är vi många som hör av oss så kanske de ser sig tvungna att förbättra kvaliteten på tygerna!

Pyssellycka sa...

Tack för tipset, jag kommer absolut kontakta dem!

Madelene sa...

Tack för kommentaren. Då kan jag meddela att elefanttyget från jofotex är precis lika uselt! :0(