torsdag 10 mars 2011

mer lapptäcke

En av mina vänner fick en liten pojke för några veckor sedan, men det är inte därför som lapptäcket är blått! Det är blått och grönt för att jag hade många fina tyger i de färgerna. Här har jag blandat både nya och begagnade tyger. Hoppas mottagaren gillar det. Jag blir alltid lite ängslig när jag ger bort saker som är gjorda av vintagetyger. Men det här är väl ganska lagom mycket loppishysteriskt, tycker jag. Baksidan är av vit fleece och filten lagom stor att passa barnvagnen eller spjälsängen. Kan väl passa för en vårpromenad?

Mycket underligt perspektiv på bilden, men det upptäckte jag först efter att jag hade skickat iväg presenten så jag kunde inte ta någon ny bild. Filten är i alla fall helt rektangulär i verkligheten! :)

7 kommentarer:

Pyssellycka sa...

Den är helt underbar! Vad roligt det verkar att sy lapptäcken, blir liiite sugen. Men så gäller det att ha lite tyger att välja på också... Men vänta... hela skåpet är ju fullt, något borde man nog kunna skaka fram... hmmm...

Helena sa...

Superfint ju!!! Det kliar i fingrarna...jag vill oxå sy fina lapptäcken av alla små lappar som ligger här och dräller!!! Får dock hålla mig till tåls tills symaskinen är lagad:( Hoppas din vän blev glad för täcket:)

retrostuff sa...

Åh, så vackra tyger och färger!

Åsa Tidqvist sa...

hur fint täcke som helst! bara färger jag gillar =)

makrill sa...

superfint!! tycker inte alls att det är så pojkigt och inte heller loppisaktigt. tror säkert att din vän blir glad - kan man bli annat för ett lapptäcke?!

Liten Lucky sa...

vilket fint täcke!!!
helt underbart!

popetotrora sa...

Verkligen fint täcke!! Visst är det kul medlapptäcken?! Jag skulle kunna sy hur många som helst. :-)