söndag 13 mars 2011

Pompeja!


Jag brukar alltid noggrannt leta igenom alla tyghögar på loppisar med hopp om att finna fina retrotyger. Mest av allt brukar jag hoppas på en liten bit Pompeja. Idag låg det där rakt framför mig, på Retromässan på Munchenbryggeriet. Först lämnade jag det för att jag tänkte att jag har så otroligt mycket tyg i skåpen där hemma. Sen insåg jag mitt misstag och sprang tillbaka till försäljaren, halvt förtvivlad över att det kunde ha blivit sålt under tiden. Men det låg kvar och jag blev lycklig ägare till två hela gardinlängder. Aaah.... materiell lycka är dubbel lycka, som maken uttryckte det när han såg min förtjusning.

7 kommentarer:

Pyssellycka sa...

Åh! Det är urfint!

HönaPöna sa...

haha... ja, det har han rätt i, iallafall känns det så ibland :-) Superfint!

makrill sa...

lycka!!!

Helena sa...

Lyllo dej:)

popetotrora sa...

Ja, Pompejan är verkligen fin! Jag har haft den i flera olika förgställningar och just nu ligger den oranga och gula i mitt skåp.
Förstår att du blev glad över att springa på det tyget! :-)

Anonym sa...

har inte din make kommit på vad barnkläder kostar.Kan garanatera att om du räknar ut vad du tjänar på att sy går det med vinst trots tyghögarna. Jag sydde till barnen när dom var små och drygade på så vis ut kassan och ingen protesterade för det.

Jennie sa...

Anonym: Maken klagar inte. Han är nog bara förundrad över hur mycket tyg man kan samla på sig. :) Och om jag fortsätter att handla respektive sy i den är takten så sparas inga pengar, det kan jag lova. För tillfället läggs nämligen det mesta på hög. Men jag hoppas ju såklart på förändring och att jag får lite mer tid över för att sy framöver.