lördag 19 december 2009

Jullov

Nu tar jag jullov från bloggen ett tag, för att ägna mig helt åt julförberedeler och firande! Men pyssla ska jag försöka hinna med ändå, så förhoppningsvis kommer det lite bilder i januari.


God jul och gott nytt år!
Lillkillen har förstås hemsydd pepparkaksdräkt på sig. Jag använde samma mönster som pyjamasarna och sydde på lite dekorationer med sicksackband. Årets julklappar "slås" in i tygpåsar istället för papper. Påsarna kan återanvändas för paketinslagning eller till förvaring av något annat. Bästa miljötipset som jag fick från en kompis för ett tag sen! Funkar förstås även till födelsedags- och andra presenter. Jag gjorde enklast möjliga modell, en fyrkantig påse med bara en overlockad kant överst, men om man har tid/lust/ork/fantasi så kan man säkert pynta och dekorera och brodera i all oändlighet. Det hade inte jag. :)

6 kommentarer:

makrill sa...

Hej och tack för kommentaren hos mig! Vilka fina grejjor du stickar!! Mitt tålamod pallar inte större grejjor än handledsvärmare för tillfället... Gillar verkligen omlottkoftan som du stickade i somras - supersnygg!!

Pyssellycka sa...

Hoppas att ni får en riktigt fin jul i södern!

Magdalena sa...

Väldigt fina julklappspåsar, och kul att jag hade tänkt samma tanke!

Som du ser har jag också skaffat en blogg nu :)

Kram från Magdalena

Pyssel och Trams sa...

Hejsan Jennie!
Superkul att jag lyckades hitta på din blogg också!=)
Va mycket fint du gör, verkligen supergulliga barnkläder!

Hoppas att ni fick en riktigt bra jul och att allt resande gick bra. Det var iaf trevligt att ni kunde kika förbi här en sväng också!

Sköt om dig/er!
Kram Anna

Jennie sa...

Makrill >> Tack! Kul att du gillar det jag stickat! Har haft en period när jag mest har sytt (det går ju så fort!), men nu har jag börjat sticka lite igen och det var riktigt roligt.

Magdalena och Anna >> Fina bloggar, båda två! Ska bli kul att följa dem!

Pyssel och Trams sa...

Den lilla figuren fick aldrig något namn här, så den biten får ni sköta!=)