lördag 6 februari 2010

Hoho!

Liksom Nattåget har jag inte heller kunnat motstå uggletyget från Jofotex. De är ju bara så söta!! Det blev en body av den "vanliga" modellen, ett par matchande byxor och en liten dregglis. Byxorna, som ju är av enklaste modell, har jag sprättat och sytt om hur många gånger som helst. Jag fattar bara inte hur man kan göra så mycket fel på ett så enkelt projekt!? Undrar om jag någonsin kommer att kunna se på dem utan att tänka på hur trist det var att sy dem...?

Uggletyget och matchande lila trikå är från från Jofotex (ekologiska, hurra!) och mudden till byxorna är från Olssons.

Och så en ny bild på bodyn från förra inlägget som kanske gör den mer rättvisa...

Hm, lila verkar vara veckans tema...? :)

5 kommentarer:

Pyssellycka sa...

Vad läckert med lila ugglor, det hade jag helt missat att det fanns! Och S kommer att bli världens skönaste sommarkille i stranddressen, superfint!

Maria sa...

Så mycket fint du sytt!
Gillar Beach-dressen.

Jennie sa...

Ja, lila ja... Alla kallade honom för "henne" och "lill-tjejen" idag när han hade ugglesetet på sig. Kan inte fatta att folk har så otroligt snäv uppfattning om vilka färger tjejer resp killar kan ha?!

jamtlandshanna sa...

Hej!

Har lyckats hitta din blogg och är hur glad som helst! :) Vilka fina kläder du syr! Jag syr också gärna, även om det blivit väldigt lite på sista tiden. Vart har du hittat mönstret till den här bodyn?

/Hanna

Jennie sa...

Hanna: Tack! Vad roligt att du gillar det jag gör! Jag blir verkligen glad...

Mönstret till bodyn är från Ottobre nr 5/2006. Jag har använt det ganska mycket och tycker att det är bra förutom att halskanten ofta drar ihop sig lite för mycket. Man skulle nog behöva göra ringningen lite vidare egentligen.