onsdag 31 mars 2010

I sista minuten


Ja frågan är väl om jag kommer att få användning för denna mössa innan våren slår till på riktigt? Tur att man bor i Norrland och det fortfarande snöar.... Kul var det att göra den i alla fall! Tjockt garn och stora stickor = går fort. :) Och även om jag inte vill tänka på det nu så vet jag ju innerst inne att sommaren är så kort så kort och sen är det vinter igen. Och då kommer den ju till användning, om inte förr.

Garnet är Milano från Hjertegarn och en beskrivning på hur man kan göra finns här. Jag är faktiskt så nöjd med resultatet att jag gått omkring med mössan på inomhus. Den är så mjuk och skön! Och jag älskar den gröna färgen. Maken säger att jag ser ut som en hiphopare eller tomte. Men lillkillen såg ännu knasigare ut i den!


Nu när jag har tittat på bilderna så ser jag hur otroligt stor/lång den är och undrar om jag kommer våga visa mig utomhus med den på huvudet!! Jag hade nog klarat mig utan den översta decimetern. Ändå gjorde jag den mindre både på längden och bredden än vad det stod i beskrivningen... Haha, jag får väl fortsätta mysa inomhus!

8 kommentarer:

Helena sa...

Den är ju helt underbar!!! Ska ju vara så där alldeles stor och härlig...modellen brukar "hänga" till sig efter lite användning så fortsätt du att ha den inomhus:)

Heimlaga sa...

Första gången jag hittat till din blogg! Gör du alltid saker som passar så bra med bloggnamnet?!
Jag har nyligen bloggat om likadan mössa i samma härliga färg, också med en liten manekäng...

KroKKoFin sa...

Tack för din kommentar om mitt tålamod. Jag skrattade gott när jag läste...för tålamod är inget jag har gott om. Men envishet har jag hört :-).... Och även om många ser det som en negativ egenskap har den varit oerhört bra och drivande just nu. Härlig mössa förresten. Älskar grönt!

alvinea sa...

Klart du inte skulle varit utan den sista decimetern! Underbar mössa med det rätta hänget, du kommer att vara supersnygg i den i många vintrar framöver!

od Andulky sa...

Den är supertuff och jag gillar det där "extra" pöset!

Jennie sa...

Haha, ja det har faktiskt blivit mycket grönt på sistone! Har upptäckt att det nog är en av mina favoriter (just nu iaf). Men bloggnamnet syftade från början på att jag tänkte skriva om miljöfrågor... men jag kom aldrig riktigt igång med det. Sen när jag skulle starta pysselbloggen så var det ju enkelt att ta den blogg jag redan hade! :)
Kul att ni gillar mössan!

Maria sa...

Jag håller precis på med en till dottern och sonen som önskat. Vet inte om jag hinner medans de ännu vill ha en ullmössa. Men förhoppningvis vill de ha nästa år också...
Fantastisk kofta nedan!
GLAD PÅSK!

Le Petit sa...

Tack och glad påsk på dig med! Cool mössa!