tisdag 24 augusti 2010

Galen i Gynther!


Har verkligen fastnat för Gynther-skjortorna! Här en variant med fåll längst ner och mudd i ärmsluten. Tänker att det kan vara skönt med en mudd som sluter tätt kringhandleden nu när det börjar bli höst och svalare.


Och en liten väska/börs/förvaringspåse eller vad man nu ska kalla det. Man kan ha småsaker i den i alla fall!

14 kommentarer:

HönaPöna sa...

hej... vad mycket fint du gör! Kul att hitta in till dej... Gillar verkligen tyget i den här skjortan... jättefint!

Nina/littleperky sa...

Snygg och fräsch! Söt börs med.

Le Petit sa...

Supersnygg! Verkligen fint tyg!

rino sa...

det där gröna tyget har jag precis fått tag på i rött! Det tyg jag blivit mest glad över på sista tiden faktiskt, vågar knappt använda det:-)

Snygg skjorta

Sticktankar sa...

Vilken söt lite börs. Jag har gjort upp ett antal planer om att sy alla dessa praktiska små saker men av någon anledning så blir jag istället sittande med mina stickor.

Du gör så mycket fina saker.

Luna D Sign sa...

Vilken fin blogg du har!! Jag tänkte få passa på att meddela att jag har en tävling på min blogg där du kan vinna en valfri Lunafigur. Kolla in om du har lust!

JuMel sa...

Härlig skjorta i härligt tyg!

Pyssellycka sa...

Ja, vem kan undgå att bli galen i Gynter! Älskar det enkla snittet. Och din skjorta är ju bara... Wow!

Jennie sa...

Tack snälla ni. vad roligt att ni gillar det jag gör!!

Rino: jag håller med, älskar tyget! Kan tänka att det är snyggt i rött också! Hade tänkt sy en kjol åt mig själv i det gröna men tyvärr är tyget ganska blekt på flera ställen så det räcker inte till en hel kjol. Det får bli någon liten detalj, kanske - så som du är duktig på att göra! :)

Helena sa...

Gynther rules!!!! Smart med mudd i ärmsluten å snyggt med! Måste testas:)

a-Luna sa...

Gillar den gröna skjortan väldigt mycket! Snyggt med mudd i ärmarna!Har funderat på att sy en liknande själv men ej kommit mig för än =). Bra lösning med knapp upptill. Men hur gör du "öglan" som håller fast knappen?

Jennie sa...

a-Luna: När jag syr i kantbandet i halsringningen förlänger jag bara bandet en bit utanför ena kanten och viker sedan in det på baksidan och syr fast det i samma söm som jag sytt fast kantbandet i sprundet. Så får jag en liten ögla att knäppa knappen med. Funkar också att sy fast en bit resårband som en ögla på baksidan i efterhand, men det första alternativet blir snyggare.

a-Luna sa...

Tack för hjälpen! Förstår hur du menar =)

Emilia sa...

Söt skjorta - smart med mudd!