måndag 2 augusti 2010

Hawaii-Gynther


Loppistyget från förra inlägget blev en liten Gynther-skjorta till lillkillen. Lite lätt Hawaii-stuk blev det med blommorna! Den är kortärmad och tyget är ett svalt bomullstyg med lite elastan i. Sen kom jag på att sommaren nästan är slut.... Nåja, det finns väl fortfarande chans på fint väder och varma dagar? Visst?! Den satt väldigt bra på lillen när vi provade den igår. Idag vägrar han det mesta och framför allt att bli påklädd Gynther-skjortor för fotografering. Eventuellt känns det bättre någon annan dag så att jag kan visa upp en livebild också! :)

12 kommentarer:

Mia sa...

Vilken söt liten skjorta snyggt det var med det blå kantbandet till.

Så fin mormorsfilten var du visade i inlägget innan. Jag håller på med min som är tänkt att bli en mysfilt som skall räcka till alla tre trollungarna. Men visst går det åt många nystan nu börjar jag inse att det kanske är billigare att köpa en. Men den kan aldrig bli lika fin och speciell som en egen virkad.

Kul att du vill vara med i min utlottning.
/Mia

sorkmor sa...

vilken cool liten skjorta :)

Emilia sa...

Så fin! Han får väl ha en tight långärmad under vid kallare väder :)

od Andulky sa...

Superfin!!

Helena sa...

Vad häftig den blev med det intensivt blåa kantbandet till. Vill ju definitivt se den på honom:) Hoppas du fick rätt med sprundet...kan inte se på bilden om du försökt dig på "min" lösning... Cool är den iaf vilket som:)

TRI o MAR sa...

Jättefin skjorta! Den blir mysig till hösten också med en liten kofta över.

Nina/littleperky sa...

Tittar in här! Mycket fint du sytt! Cool skjorta och pläden är snygg!

KRUMELEJ sa...

Så cool. Gillar verkligen färgen på kantbanden.

finnkids sa...

Supersnygg skjorta! Läckert med de blåa kantbanden till! Vore kul att se bild på sonen med skjortan på! Vilken fin mormorsfilt du virkat i sommar! Ja visst är det skönt att vara hemma. Förstår ju att du kanske inte hann virka så mycket under bilresorna! En 1-åring kräver viss underhållning i bilen, i alla fall våran :-). Ha det bäst!

Pyssellycka sa...

Ahhh, vad snygg den blev med kantbanden till! Kommer att passa pårfekt på S.

Jennie sa...

Tack!! :)

Jennie sa...

Helena: nej jag följde inte din instruktion på denna skjorta men ska testa den sen! Ditt sprund blir så snyggt rundat. Den här varianten har jag lärt mig av en tutorial av Gekko och blir lite spetsigare. Snyggt att kunna variera sig!