tisdag 31 augusti 2010

Handla maten
Maken har efterfrågat fler rejäla tygkassar för storhandel av mat. Jag satte igång med en modell större som skulle bli lite "neutral" i svart och vitt, men kunde under projektets gång inte låta bli att sy dit några virkade stjärnor som jag köpt på loppis. Det blev lite roligare så! Tror att maken kan leva med det. Han tittade i alla fall nöjt på den och beställde några till. :) Yttertyget är från IKEA, svart lakansväv till foder från... Ohlssons?

11 kommentarer:

Helena sa...

Inte illa pinkat att få beställningar av sin man!!! Min har ännu inte vågat ta steget;) Kassen är helskön:)

HönaPöna sa...

vad härligt med en stor och rymlig väska. Problemet här är att vi alltid glömmer att ta med kassarna till affären ändå... :-)

h/saltaste bönan sa...

Snygg!!

Pyssellycka sa...

Jättesnygg! Kul att få användning av loppisfynden också. Som man säger... det var ju verkligen pricken över... osv... ;-D.

Simsalabim sa...

Mycket snyggt! Om du vill vara med i utlottning om barnkläder är du välkommen att besöka min sida: http://simsalabimbloggen.blogspot.com/2010/08/september-give-away-hos-simsalabim.html

Nina/littleperky sa...

Den blev stilig!

Pumla sa...

Superfina kassar :) Och miljövänligt. Tummen upp :)

finnkids sa...

Supersnygg kasse och vad roligt att få en beställning av sin man!! Kanske man skulle köpa sig lite stadigt tyg på IKEA och sy liknande.

Maria sa...

Fint! Jag försöker också alltid ha med mig tygkassar när jag handlar. ANnars svämmar det över av plastkassar här hemma..

Le Petit sa...

Cool! Kul att få ha något snyggt när man går och handlar! =)

Gerda sa...

Tygkassar kan man aldrig få för många av ;) Kul att få upptäcka en ny blogg med massa härlig inspiration på btw, vill du vara med på min blogglista?