lördag 7 augusti 2010

Present till liten


Imorgon ska vi få träffa en liten en. Han har i och för sig hunnit bli nästan tre månader vid det här laget men de är ju fortfarande rätt små och söta vid den åldern... Han ska få en fiskskallra i orange velour. Dessa skallror har varit min favorit ända sedan Pyssellycka gjorde sina fina firrar och jag snodde idén rakt av. I paketet till lillkillen ligger även en matchande dregglis i Jofotex tågtyg med samma orange velour som skallran på baksidan. Den senare fanns som tur var i gömmorna sedan tidigare eftersom overlocken nuförtiden vägrar samarbeta.


Idag har vi hängt på Evas Konstiga Kafé hela eftermiddagen. Vi hade det så skönt i trädgården bland blommor, leksaker och höns att vi fick stanna kvar även efter de hade stängt! Lillen invigde sin blommiga Gynther-skjorta och jag är nöjd att han hann använda den åtminstone en gång innan sommaren är slut...

Trevlig helg!

8 kommentarer:

od Andulky sa...

Helt underbara!!
Finns det nån möjlighet till mönsterbyte?? Jag är supersugen på skallran :-)..
/Anna

Jennie sa...

Tack Anna! Visst kan vi byta, jag återkommer på din blogg! :)

Emilia sa...

Cool skallra och fin dregglis!

Pyssellycka sa...

Fiiiin present! Fiskbenskallran är verkligen läcker.

sorkmor sa...

Vilken rolig en, är skallran fyllt med något som låter? Vad för något?

Jennie sa...

Sorkmor: jag har stoppat in en liten pingla i huvudet på fisken som i övrigt är stoppad med vanlig kuddstopp (finns Öko Tex-kontrollerad på Åhléns). Pingla kan man hitta på hobbyaffärer typ Tiimari och Panduro.

TRI o MAR sa...

Vilken jättefin skallra!!

KRUMELEJ sa...

Vilken söt skallra!