torsdag 17 juni 2010

Award


Jag har fått en award - min första! Det är makrill som haft vänligheten att ge den till mig och jag blir både glad och stolt! Inte minst blir jag glad för den fina motiveringen, där hon skriver att hon läser min blogg med glädje och känner en sorts samhörighet. Visst är det fantastiskt med bloggvärlden där vi kan finna våra likasinnade och bli inspirerade av varandra, oavsett var i landet (världen) vi befinner oss?

När jag sen går in på Triomar för att länka till hennes sida när jag ska skicka vidare awarden till henne så ser jag att hon också gett den till mig. Vad roligt!

Jag vill skicka awarden vidare till några bloggare som inspirerar mig väldigt mycket. Jag vet att många av er har fått den redan och menar inte att ni måste skicka den vidare eller skriva så mycket om er själva. Ta det bara som en uppmuntran och bekräftelse på att jag gillar det ni gör! Det var kul att läsa en liten motivering på makrills blogg så jag ska också försöka beskriva vad det är jag gillar med respektive blogg som jag skickar vidare till.

Makrill - right back at you! :) Vi har samma smak och tänker lika i mycket, t ex kring det här med könsneutrala kläder.
Hillefant -för snygga tygkombinationer och fina kläder till både vuxna och barn!
Rino - jag älskar klänningarna och har redan två egna! Kommer att bli fler.
I heart retro - retrotygerna är ljuvliga och alla kläder ser så välsydda ut!
Gekko - för att allt är så snyggt och för att du är så generös och delar med dig av tips och tricks!
Tri & Mar - en ganska ny blogg (i alla fall för mig) med glada barnkläder i min smak!
Finnkids -fina tyger och modeller. Blir alltid glad när jag tittar på denna blogg!

Och sist men inte minst - Pyssellycka! Hon får ett hedersomnämnande för hon har lärt mig i princip allt jag kan om sömnad, inspirerat mig med sin blogg så att jag själv började blogga, min pyssel-akut som jag ringer så fort jag har problem och min pysselkompis som jag kan förlora mig i pysslets värld med. Vi brukar t o m glömma bort att äta när vi kommer igång! Och inte nog med det.... hon ger mig även råd angående karriär, barn, vegetarisk matlagning, balkongodling och allt annat viktigt här i livet. Och så är hon trevlig och bjuder på gott fika allt som oftast. Superwoman, eller vad?!

Och så skulle man ju berätta lite om sig själv, men jag tror att ni får nöja er med det jag skrev ganska nyligen. jag är väl helt enkelt inte så spännande så att det finns så mycket mer att säga! ;)

7 kommentarer:

Pyssellycka sa...

Men du... nu blir jag ju alldeles rörd. På riktigt. Och allt det de säger om mig gäller ju andra hållet med! Du är en underbar vän och en fantastisk pysselkompis (även om jag skyller på dig varje gång jag startar ett ångestfyllt stickprojekt ;-))! Stort tack för awarden och hedersomnämnandet!

Jennie sa...

Det kommer från hjärtat, darling! :)

Gekko sa...

Tack snällaste du för dina fina ord och awarden!! :-)

TRI o MAR sa...

Tack så hemskt mycket! Blir så jätteglad! Vad trevligt med motiveringarna!!

Helena sa...

Tusen tack kära du:) Vilken fin motivering... den värmde:)

makrill sa...

Tack tack, så glad jag blir!! Snacka om klubb för inbördes beundran :)

Maria sa...

Grattis till awarden!