tisdag 22 juni 2010

Varning för virkning!

Det är superkul och fullständigt beroendeframkallande!! Jag kan inte sluta virka på dessa rutor. Det går hur snabbt som helst att göra en och de blir relativt stora, typ 10x10 cm. Snart har jag nog ett överkast till dubbelsängen! Eller ett kuddfodral i alla fall. Jag hann inte ens ner på stan och köpa garn utan tog sånt jag hade hemma, vilket ju i och för sig är bra. Får se vad det blir av det. Funderar på att göra en väska. Några andra förslag?

8 kommentarer:

Emilia sa...

Ja visst e virkning beroendeframkallande :) Om du orkar göra ett dubbelsängsöverkast så tycker jag absolut att du ska! Annars väska, kuddfodral, sittpuff eller picknickfilt!

TRI o MAR sa...

Ser jättefina ut! Kan tänka mig att det är roligt! Kanske det jag ska göra på semestern för att vara lite mer social med familej. Det kan man ju ta med sig lättare :-)
Håller med föregående, ett överkast verkar kanon. Annars en filt eller en sjal kanske.

h/saltaste bönan sa...

Ja, virkning är fantastiskt. Dessutom kan man bära den med sig överallt (bra tycker jag, mindre bra tycker min sambo som är lite trött på att jag sjunker in i min virkning såfort jag får en minut över). Ser ut som en supermysig filt tycker jag (om du inte orkar med överkast alltså).

Pyssellycka sa...

Men jösses vilken fart du har! Vad rooooligt! Sittpuff röstar jag för.

Jennie sa...

Haha, överkast... ni är ju för roliga! Inte skulle jag ha tålamod till det! Men sittpuff... hur gör man då?

Sticktankar sa...

Vilken tur att du har så fina garner hemma. hur mycket räcker de till? Jag har länge funderat på att göra stora sittkuddar i någon ruta - skulle man även kunna ta med sig ut så här års.

StitchOrDie sa...

Fin färgkombination! Jag tycker både väska och sittpuff låter som bra idéer.

KRUMELEJ sa...

Åh, vad fint! En väska vore nog jättesnyggt och ett överkast likaså. Dock kräver de ju lite olika arbetsinsatser :D.