måndag 14 juni 2010

Livets små höjdpunkter

Finns det något bättre än pysselkväll med vännerna??

7 kommentarer:

madebyhanna.se sa...

Mysigt!! :)

Helena sa...

Åh vad mysigt det ser ut!!! Är det barnfritt när ni träffas? Jag drömmer helt sjuka drömmar om en alldeles egen liten etta, där inga män eller barn får förekomma...bara jag och mina väninnor, några glas rött, pyssel, vila, god mat, snack, lite mer pyssel å ännu mera pyssel. En liten etta som jag kan smyga undan till och hämta kraft...att göra min grej i:)

TRI o MAR sa...

Åh så mysigt! Chokladbollarna och kaffet ser jättegott ut ;-) Jag önskar jag hade några vänner på nära håll som tycker om att pyssla! Den enda jag har som är lika tokig som jag bor lite för långt bort.

Fröken Fräken sa...

Ser gott ut, på alla vis!

Pyssellycka sa...

Jag håller med, det ÄR en av livets små höjdpunkter! Längtar tills nästa vecka då vi skall ses igen. Och vad fina bilderna blev!

Lucia (Uplandsgården) sa...

wow, vilken mysig lyx. Har inte lyxats få till några sånna men när man ser hur mysigt man kan ha, så måste man få till det.

Jennie sa...

Ja, visst är det mysigt, rekommenderas varmt! :) Hjälp vad jag kommer att sakna dessa träffar när jag flyttar från stan!

Helena>> Nej, det är oftast inte barnfritt, men en make/sambo som håller ställningarna behövs hemma. Jag tycker det är ganska mysigt att barnen kan vara med. Men visst längtar man ibland efter lugn och ro och "egen" tid med väninnorna också.