torsdag 10 juni 2010

Krångel och stekt ägg

Nu är jag så trött på min symaskin att jag vill gråta. Täcksömmen blir inte alls bra (den syr hoppstygn och krånglar) och trots att jag haft in den på reparation två gånger kan de inte hitta något fel på den. Täcksömmen är helt oanvändbar och jag har en massa projekt som inte går att avsluta. :( Bläh! Maskiner ska bara funka.

Tills vidare visar jag några av de senaste loppisfynden istället. :) Det krävs nog att maskinen funkar snart igen för det börjar bli trångt i skåpen...


Och javisst ja - jag har ju gjort virkpremiär! Ett stekt ägg!! (Gulan ser lite blek ut så det är nog inte ett ägg från frigående höns, tyvärr.) Jag gjorde några små bilar också, men de blev inte bra så jag visar inte dem...


Recept på ägget finns hos IA Nyckelpiga. Tack!

5 kommentarer:

finnkids sa...

Så tråkigt med krånglande symaskin och att de inte hittar felet! Kolla på internet ex familjeliv om du hittar någon sytråd där maskiner diskuteras. Kanske någon som har din maskin haft liknande problem, bara ett tips, det finns mycket på familjeliv... :-)
Vilka härliga tygfynd på loppis! Man kanske borde ta en sväng till Luleå när vi hälsar på mina svärföräldrar i Piteå.. :-) Bambi och Pippi är inte fy skam, de skulle jag allt gärna vilja ha... :-) Jag har en tävling hos mig om du inte redan sett det!

madebyhanna.se sa...

Instämmer med föregående talare, det är kass när maskinerna inte fungerar som de ska! Man kan bli så trött på sånt...
Fina tyger du fyndat!! Diggar det gröna med fjärilar lite extra mycket ;)

TRI o MAR sa...

Vilket gulligt ägg! Kanonfina tyger!1 Jag vill också göra fynd på loppis ....

Emilia sa...

Tråkigt med maskiner som inte funkar - min ballar ur titt som tätt :(
Men vad kul att du börjat din virkkarriär :)

Pyssellycka sa...

Men alltså... skitmaskin. Och Bernina som skall vara symaskinernas rolls royce >:-(.

Ägget ser riktigt gott ut tycker jag (som ständigt längtar efter ägg...)!